lördag 15 oktober 2011

OM/NÄR jag blir.....


......frisk skulle jag GÄRNA köpa en valp efter denna fina mudin! Hon heter Dess och bor i Belgien!

NU har jag varit i Ängelholm på Proxima, rygg/ortopeden hos en underbar läkare. Visst, på ruta ett igen men det här känns rätt. Eftersom Lund hade så lång väntetid och jag inte fick några ordentliga svar så skickades remissen från vårdcentralen till Ängelholm istället. (tack Maria)
Sofie åkte med mej och var sällskap (4 öron hör mer än 2). Läkaren undersökte mej, pratade med mej länge och berättade att det hon "såg" på plåtarna var inte bara Spinal Stenos operation utan även steloperation. Fullt förståeligt att jag har så ont och knappt kan gå, där är SÅ trångt i kanalen så nerverna får ju inte plats. Låter ju hemskt men som hon sa så ville hon inte operera mej om ett år igen när det har "sjunkit" ihop igen och klämmer till nerverna.
Nu blev jag helt plötsligt mer prioriterad (akuta går före) men jag kan nog räkna med att bli opererad inom 1-3 månader. Känns både bra och pirrigt. En del att fixa, hjälpmedel bl a innan operation.

3 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Skönt att du blev prioriterad. Det är du värd <3

Annele Johnsson sa...

Håller alla tummar jag kan för att det snart blir av!!! Kram Kram♥

Inga sa...

Håper for din skyld at du blir operert snart ;) Dess, er det en av merlevalpene til Bestmudi? da er hun i slekt med Anya. Søskenbarn eller noe... ;)

Mina underbara kids

Mina underbara kids